duminică, 1 aprilie 2012

E beznă-n cinema și noi ne lingem ca doi adolescenți

Am un fetiș pe care n-am reușit să-l îndeplinesc și la care visez din când în când, mai ales când beau vin roșu și port rochițe. Să fim la cinema și să ne furișăm în spatele ecranului și-n timpul unui film să ne futem. Grăbit, pasional, pe mutește. Mi-ar plăcea să fie în timpul filmului tău, dar probabil că n-o să se întâmple niciodată.

Încercăm să ne uităm la filme. Mâna mea stă cuminte pe prohabul tău. Respiri greu, trepidează scaunele, dai din picior. Desfaci șlițul. Zâmbesc. Îmi tragi mâna și-mi îndeși degetele în carnea ta, îmi lingi gâtul, îmi spui că mă vrei, ți se scoală și zvâcnește de fiecare dată când degetele mele se mișcă. Se uită lumea la noi și nu-mi pasă. Se aprind luminile, ești palid. Sunt udă. A fost bine, deși n-am înțeles nimic din imaginile de pe ecran.

Aș vrea să vin la tine. Dezbărcată complet. Să-ți bat la ușă. Să mă pictezi din cap până-n picioare cu sperma ta. Să mă filmezi în timp ce nu știu ce să-ți spun. Să mă faci să râd. Să ne îmbrăcăm în alb. Să ne futem multe zile și poate chiar să facem dragoste. Să mâncăm cireșe și înghețată tot cu cireșe. Să ne filmăm în timp ce trăim pur și simplu. Și să montăm povestea noastră pe-o melodie din anii 90.

Ești frumos și slab de înger și de aia-mi placi. Încerc să te ademenesc în patul meu, dar fugi speriat. Când nu te mai caut, îți aduci aminte de mine. Dacă ne vedem îmi faci avansuri, dacă pun mâna pe tine, te retragi. Te vreau o noapte, poate două. Dar doar atât. Ești frumos și slab de înger și te-aș copleși cu puterea mea.

M-am născut să pierd.

În noaptea asta beau ceva și stau pe terasă până-mi îngheață corpul