joi, 10 noiembrie 2011

Nu caut să fiu respectată, vreau palme peste fund

Nu înțeleg muierile care se dau mai sus decât sunt. Alea de genul nu mă fut, n-o sug și sunt o demnă! Alea care caută să fie respectate și la intrarea în restaurant (apropo, bărbatul intră primul, proastelor!) și în pat, mă rog, după caz. Cum mă amuză cumplit curvele care strigă cât le țin rărunchii că le place pula în orice formă și la orice oră. Hai să nu le zic curve, ci femei cu moravuri ușoare. Nici ale mele nu-s grele, dar oricum.

Mă întreba cineva aici dacă ne-am futut. Da. Ne-am futut ultima dată într-un loc public. Scurt. Intens. Cu țipete cuminți. Și după aia m-am civilizat și nu m-am mai dus după el. Asta nu înseamnă că nu mă gândesc cum ne-am fute. Sau că nu mă gândesc la el. Dar beau și mă droghez. Și mi se anesteziază dorințele. Sper că te-am liniștit...

Mai presus de a fi bună de iubit sunt bună de futut. Cu iubirea am încheiat războiul. Am încercat treaba cu relațiile. Am ghinion.

Mi-a rămas mintea blocată la un bărbat. Nici femeile nu mă vindecă. Deși aș mângâia niște sâni. Mi-au rămas mintea și corpul la el pe podea. Aș da timpul înapoi să nu mă duc niciodată la el. Și să nu-l las să vină la mine. Aș da timpul înapoi ca să câștig. N-am cum.

În noaptea asta vreau să mă droghez. Și apoi să mă fut 3 ore. Cu ochii-n tavan.