marți, 16 noiembrie 2010

Femeile e proaste

Ca pica-n freza cand un mascul vine c-o floare.

Asa picam si eu candva. Futu-i! N-am mai primit o floare de secole. Oare am ramas la fel de proasta sau m-am mai desteptat intre timp?

Imi place blogul asta. Sa mor io! Eu scriu, eu citesc si tot eu (ma) rad de balivernele mele. E tare sa nu te stie nici dreacu' si sa scrii fara nicio jena aka cenzura tot ce-ti bese mintea.

O s-o fac si mai des de atat. O sa postez de o mie de ori pe zi. Ca sigur o sa se prinda careva de smen si m-am lins pe bot.

Auuuch! Am chef sa agat un tip si sa dau cu el de pamant.

Mue la bărbați

Nu cred că bărbații vor doar să fută. Eu chiar nu am întâlnit din categoria aia sau nu știu, nu i-am băgat în seamă. În fine, eu i-am cunoscut pe ăia care vor să iubească și nu știu de ce am vaga impresia că-s mai răi ca cei din categoria I.

Sunt ca niște muieri smiorcăite cu penisuri în erecție. (Nu am zis că nu vor să fută deloc).

Când un bărbat își permite să iubească cu totul și fără orgolii masculine de gen, feri-v-ar sfântu să-i stați în cale. Face râuri de lacrimi, scrie versuri sub clar de lună și se cacă pe el că moare fără muere. Muere care nu dă doi muci pe acest gen de bărbați care-s buni la casa femeii, până apare unul mai bun. Unul cu coae, cum s-ar zice.

 Vreau un bărbat puternic pe care să-l învârt pe degete.