miercuri, 25 ianuarie 2012

O(-)dă de neam prost și romanțele vieții

Cântă James Blake în toate timpanele femeilor doborâte și-n toate căștile bărbaților firavi emoțional. Că cică e o limită a iubirii. Bă, n-am ce zice, frumoasă piesă, frumoase versuri, dar noi când ne mai futem?

Ultima dată spuneam despre acel dumnealui cu care m-am tot trezit în brațe, de după noaptea futaiului din răzbunare. A plecat în nu știu ce delegație și e bine că sunt singură și pot să dansez în curul gol în casă pe massive attack - paradise circus (varianta necenzurată) și să nu mă fută nimeni la nicio icră. Nu s-a mutat la mine, dar e bun un bărbat la salteaua femeii și acum e iarnă și trebe încălzite chestii.

N-am mai băut că am luat pastile dubioase care-mi interziceau să beau. Și nu m-am mai drogat. Cu nimic. Nici cu gânduri măcar. Sunt curată și pot să spun că lumea e aproape la fel ca atunci când sunt beată și fericito-patetico-isterico-nebună. Dar de vineri o iau de la capăt că viața mea nu se va sfârși niciodată. Sau cel puțin n-o să fiu prea trează ca să văd asta.

Și cum trăiam eu viața de femeie cuminte și la locul ei, din neantul fututului de drum de seară ai apărut tu ca un făt frumos din lacrima unei văduve sfrijite. Tu, dragul meu amoral. Tu cu pletele tale care-mi plăceau cândva și pe care le trăgeam cu nerv, tu cu zâmbetul tău interesant atunci, tâmpițel acum. Nu mi-a tresărit nimic, niciun zvâc, nicio dramă. Pula mea, mai alaltăieri îmi rupeam gâtul după tine și acum parcă aș fi venit să te ling pe obraz și să plec. A și să-ți arăt degetul din mijloc, dar pe care să-l sug cu poftă înainte. Dar am zis bună și mi-am văzut de apa plată cu lămâie. Sunt o lady, ce morții mă-sii?

După care ai simțit că nu am mai căzut în cur după tine și ai zis că dacă tot stăm așa, poate ne și futem? Ca-n vremurile bune când fiecare își vedea de viața de după. Ups, doar că n-ai nimerit bine. Nu merge așa. Nu merge să mă rupi pe genunchi și după aia să vii să ridici steagul alb și pula și să fie totul bine. Că nu merge așa în viața asta, în iad, unde o să ne încălzim la foc, ar merge. Aici nu.

Acestea fiind spuse, închei oda mea în cinstea pulii că în noaptea asta vreau să meditez tantric