miercuri, 19 ianuarie 2011

Pula mea, înțeleg și vreau să merg mai departe...

Nu știu când am început eu să vreau să înțeleg bărbații. Mue la bărbați, apropo. Că poate am uitat cum stă treaba.

De fapt, am impresia că aș putea fi bărbat. Cred că aș putea să mă descurc foarte bine în postura asta. M-aș scărpina la coae cu o grație de n-ai văzut. Probabil că mi s-ar rupe și mie pula de femei și le-aș considera niște otrepe pe care să-mi șterg bocancii din vreme în vreme. Ori prosop să-mi șterg sperma întinsă de curve. Ori poate le-aș promite că le iau de nevastă. Hah! Ce m-aș râde de proaste. Și tot așa până mi s-ar ofili și pula și sufletul.

În ultima vreme mă conversez cu tot felul de indivizi. Eu vreau să mă fut ca-n filme, ei cică mă invită la cafea. Păi cafele am eu nevoie? Adică, eu cel mai bine-mi beau cafeaua singură. E cel mai bine că nu-mi fute numeni zenul cu povești de adormit plozii. Mue la bărbați. Ups, am mai zis. E de la iarbă...

Am înțeles mecanismul. Eo dacă vreau să mă fut, ei vor să mă iubească. Ei dacă vor să mă fută, eu vreau să-i iubesc. Iată meandrele destinului, că nu ne întâlnim neam la răscruce. Ei se duc și eu rămân cu hormonii alergând prin vene. Păi e frumos?

Io de fapt nu știu ce vreau. Că parcă aș vrea, dar parcă nu. Adică aș vrea să fie ceva, dar să fiu liberă să mă sparg cum am chef. Și parcă-mi vine să accept ideea și de partea cealaltă. Mare foc am în mine, poate fac dreacu combustie internă.
Pula mea, înțeleg și vreau să merg mai departe...
În noaptea asta vreau să visez un mulatru cu ochii verzi și bine construit care vine și-mi toarnă șampanie pe spate. O linge și e bine.