joi, 20 ianuarie 2011

Cum mi-am luat arbaleta și-am pornit în junglă

Și pentru că eu caut, ei vin.
Oamenii, adică bărbații.

Bon, avem un poet-romancier, trândav și escroc sentimental care vrea să mă abandoneze și mai apoi să mă seducă, întreg procesul fiind presărat cu partide de sex nebun, probabil în mansarda lui. El m-a întrebat dacă-s game on! dar eo nu știu ce să-i zic. E un fel de game on, că i-a luat două săptămâni să mă abordeze. A zis că sunt urâtă. N-am zis niciodată că-s frumoasă.

Avem elul. Elul care se leagă tot mai tare și eu care mă dezleg în căutare de noi perspective. E schimb pe schimb, nu? Elul care mă atinge senzual, care mă sună să tacă cu mine la telefon, care mă ține-n brațe când dorm. E bine. Acum. E și cu sex. E și cu sentimente. Și niște dor. Dar nu e și peste două luni. E acum.

Este blue eyed man. Nu am cuvinte să spun ce e în capul meu cu privire la omul ăsta. Este doxă, frumos, tânăr, senzual, nebun și... fustangiu. Mi se pare că are o fostă nevastă la activ. Dar are un zâmbet. În știu de vreo cinci ani, dar nu am avut niciodată libertatea să-l caut. Iată-mă-s!

Este medicul care mi-a promis cafea. Scrie corect gramatical, dar habar nu am cum arată. Probabil că vrea să mă facă fericită, dar el nu știe că e o tentativă eșuată încă de la stadiul de idee, că pula mea, prin propria-mi definiție sunt dezorientată și cu tendințe de suicid amoros.

Și mai e colegul care în continuare mă invită la masă. Plusează cu câte un masaj.

Și mie mi-e dor de un blow job anume. Unul bun, scurt și la obiect!
Îmi place jocul ăsta. Nu o să mi-o mai iau în freză sau dacă e să fie, măcar am de unde alege ca să-mi ling rănile. Îmi place să fiu incitată. Îmi place să fiu provocată. Îmi place!!!

În noaptea asta vreau să-l visez pe blue eyed, dar nu în orice fel. Gol, deasupra-mi, mângâindu-mă și simțindu-l adânc în mine. Ah!