vineri, 19 noiembrie 2010

A da cu mucii în fasole

Io am decis să țin coada pe sus. Sunt o doamnă, ce pula mea? Cam așa ceva, în genul ăsta. Nici cocoș, dar nici să mă las călcată pe cap. Adică, raport de forțe și de dominare. Nu-s chiar de ieri de azi pe piață. Și mna, nici să-i dau cu flit că nu vreau să-l pierd.

Și-mi zic mie. Să vezi, de azi o să fii și tu mai... femeie, nu copil dobitoc. Zis și pseudofăcut, că mă mai răsfăț ca o copiliță fără minte, dar per total fu bine. Adică mna, senzuală, sexuală, calmă și lumină. Adică să moară bărbații de ciudă.

După care vine seara și-mi bubuia inima și mă apuc să scriu în fereastra cuiva că io-s cam lulea dupe dumnealui, nu că lulea, ci îl iubesc. Numai bine că dumnealui era în vizită și cu ochii drept în monitor. Atunci mi-a venit instant să vomit că parcă se încăpățânează destinu să nu mă lase să fiu eu acolo. Și mi-am băgat fro două puli în capul meu, dar faptul era consumat. Cu tupeu mi l-am și asumat. M-a scos un cred aruncat la nimereală.

Ptiu, că tot voiam eu unul după care să mor. Iată-l! Și e afurisit și al dreacu și nu se lasă deloc. Din ăsta îmi place.

Vreau să beau un pahar de vin alb și să fumez o țigară...

Unchiu

Dansez ca nebuna pe burn my shadow away de unkle. În casă. E la maxim și duduie boxele, am băgat și bas. Ce pizda mă-sii? Să moară vecinii fir-ar ei ai dreacu să fie de ciori!

Mare piesă! Crește în timpan și parcă transmite adrenalină. Îmi vine s-o rup la fugă pe melodia asta.
O să-i fac și un clip, numai cu alergare. Să zăpăcească. Și la final un mare glonț în cap unui bou. Așa merită toți, să le punem capăt vieților mizerabile.

Facem un pustiu de bine planetei.

Hai c-am plecat!

Azi vreau să ascult unkle pe repeat și să dansez până cad în cur.

Merit un trofeu

Încă o noapte în care nu am făcut sex.
Sunt răvășită complet, dar cu moralul sus.

Și eu sunt sigură pe mine că te vei îndrăgosti cum n-ai mai fost și că voi fi femeia vieții tale care-ți lipsea fără s-o fi avut măcar.

I am workin on it.

Azi vreau să mă plimb cu D. prin centru vechi și să vorbim tâmpenii.