luni, 7 martie 2011

Fuck me I am awesome!!!

Even if I am getting nowhere...

Azi am fost la cumparaturi si a fost misto sa bananai aiurea prin oras. Nu m-am vazut cu nimeni, deci m-am camuflat ca un cameleon. Am zarit cativa cunoscuti pe la colturi pe care i-am evitat cu gratie. Nu aveam chef sa vorbesc cu nimeni. Asa patesc cand sunt la pms. Si pula mea, conversatiile despre vreme nu ma solicita deloc. Balmajesc ihi-uri si aleluiah mai da-te-n pula mea de ignorant!

Mi-am luat ceva frumos. Se numeste vibrator. Nu i-am dat inca un nume, dar parca i-as zice Georgica. Nu m-am decis, poate nu-i dau nume sa nu ma atasez. Ca sa sarbatoresc am avut 3 orgasme. Unul dupa altul. Epuizante. Am fumat o tigara aromata. Am parfumat casa asta cu tavan rosu. Am baut o sticla de vin rosu. Am sunat-o pe prietnea mea sa-i zic sa se duca dracului la sex shop si sa-si achizitioneze unul. Ea mi-a zis ca are deja, dar ca sta in dulap. Are nevoie de carne. I-am zis ca are nevoie de-o pula. Ea a zis da. Eu am zis bine si am inchis.

Vibratorul meu nu va primi nume. Si nu ma voi atasa de el. Nu-l voi lua cu mine in vacante. Nu-l voi pune sub perna. Pentru ca este temporar. Pentru ca in continuare, oricat de muisti ar fi barbatii, am nevoie de unul cu care sa intretin sexual intercorse. Sa fac dragoste, cum ar zice unele.

Whatever.
In noaptea asta vreau sa dorm.