luni, 10 ianuarie 2011

Anunț cu dare de seamă

Nu credeam s-o spun vreodată, dar tot ce-mi doresc acum este să dorm cu cineva. Pur și simplu să dorm cu un bărbat care să mă țină în brațe. Să nu sforăie că mă iau pandaliile. Nu știu, pula mea, să mă țină, să mă simt ocrotită, să mă mângâie pe păr. Din astea. Dar să fie acolo treaba aia care mă scoate din minți... să se acopere nevoia.

Eu care ador să dorm singură!

Dimineața să mă subtilizez cuminte din așternuturi. Să fac cafea. Și două sandvișuri și să i le las pe masă. Să plec în treaba mea fără să-mi fie dor sau fără să vreau să-l sărut, bla bla.

E de la hormoni. De după PMS, cred.

Azi vreau să-mi sun un prieten și să-l fut în gură că e nesuferit.

Ai grijă ce-ți dorești

Muia vine automat.

Mi-am dorit să găsesc un bărbat pentru care să mă zbat nițel. Să mă provoace și să-mi pice greu în mreje. Mi-am dorit un bărbat care să mă învârtă pe degete și pe care să-l cuceresc cu tactici ieftine muierești. Mi-am dorit să nu fiu iubită din prima, ci să mă zvârcolesc în propria-mi agonie. Iar la final mi-am dorit să iasă tărășenia.

Infatuată cum sunt și răsfățată de alții de-a lungul vremii, acum stau și primesc mui grațioase de la un astfel de bărbat. Care nu e al dracu, dar știe că-l iubesc. Deci fix ca pula că orice fac mă dă de gol. Ce apreciez totuși la mine este că în continuare rămân fermă pe poziții. Adică suntem prieteni și pierdem vremea împreună. Eu tânjind după el și el alergând după altele. Asta nu mă împiedică să vreau să-l fut în gură sau să-i sparg dinții de-o bordură, dar mă învață viața și rămân până apare altul.

E karma care vine ca un bumerang și-mi fute demnitatea. E pe partea celalată ca să pricep cum e să trăiești cu mine și să-mi bag pula dacă nu e dificil!

Pe de altă parte este o experiență. Adică trebuie să-mi văd lungul nasului și să învăt alte forme de a fi dracului într-o relație. Să-mi șterg singură mucii și să-mi văd de ale mele. Nu de alta, dar prea multă dependență oferă și grețuri.

Se preconizează-n astre că un alt bărbat se pregătește să reintre în viața mea, dar eu nu-s pregătită să-l reprimesc. Nu știu dacă voi fi vreodată pentru că (fie vorba între noi) m-a cam rupt în bucăți.

Azi vreau să cunosc un om nou care să-mi distragă atenția de la tot ce-i vechi!