marți, 11 ianuarie 2011

Amarul douămiiunsprezece

Am găsit o soluție care mă încântă de-a dreptul și care sună al dracului de bine în teorie. Am văzut cu toții sweet november și da, povestea aia e miștoacă. Adică viața tipei. Eh, cam asta vreau să fac, dar fără nicio intenție salvatoare a masculului în cauză, ci doar trăit timp de o lună.

Ah, apoi pot spune că sunt măritată (în loc de cancer) și pot fugi în lumea largă.

Pentru luna ianuarie am pe cineva cu care nu am o relație propriu-zisă. E elul despre care tot scriu ca o idioată. Pe data de 31 voi înceta să-l mai caut și să-i mai cânt în strună. Și așa pot încheia cu grație această labă de relație care e bazată pe prietenie pură și dorințe ascunse. Yeah! Acum important este ca această idee să mă hrănească și să mă indispună în ceea ce-l privește ca pot renunța în pula mea la el.

În februarie o să-l caut pe B. Scorpion dat dracu! Cu el e clară de la început. Sex și cam atât. E fascinant, bărbat de care nu mă pot îndrăgosti nici în ruptul capului, arogant, artist. Îmi pot petrece câteva nopți în compania lui și-a câtorva pahare de vin, nu? Și am impresia că dacă am răbdare pot învăța câte ceva despre viață.

În martie... hmmm, aș avea o idee, dar n-o mai împărtășesc.

Vreau să trăiesc câte o lună nebună. Fără rădăcini, telefoane, promisiuni, cuvinte de iubire și alte aberații efemere. Vreau să trăiesc așa pur și simplu! Și la vară vreau să plec trei luni pe-o plajă.

Azi vreau să beau vin alb!

O tărie (de caracter)

Când mă uit la tine mă văd pe mine.

Știu de ce n-o să mă iubești niciodată.
Jocul e propus de mine, dar tu deții cărțile. Tâlhar nenorocit!

Ne-am tot fript reciproc: eu pe tine, tu pe mine și tot așa.
Când am zis armele jos, erai deja învingător. Ticălos nemernic!

Știu că nu o să mă iubești pentru că te-am iubit eu prima.
Și eu refuz astfel de iubiri. Îți cunosc mentalitatea, doar ți-am zis în pula mea că-s eu! Când primești totul atât de ușor, când omul ăla îți oferă totul fără să ceară nimic în schimb, dai cu piciorul. Te aprinzi după altcineva și te duci într-acolo. Acel altcineva te va mui, te vei întoarce la omul ăla care-ți oferă.

Aș putea să mă folosesc de asta. Să aplic ce știu că mă determină pe mine în astfel de situații. Să joc tot felul de joculețe de seducție și să mă prefac așa cum fac toate femeile (suntem niște perverse), dar să mor eu dacă-mi vine. Nu coae, stau ca vita și mă uit la tine. Aștept să pleci. Nu disper, pur și simplu aștept să pleci cu una și să te lăfăi în fericire. Și eu să plâng puțin.

Nu-s imbecilă, ci știu că acum plătesc niște monede încasate mai demult. De aia nici nu mai disper ca o proastă, că sunt conștientă că-s ale mele și mi le asum. Nu mai vreau să-ți demonstrez absolut nimic, ești orb și puști și nu vrei să vezi. Te încăpățânezi să nu trăiești, în pula mea! Iar eu un fel de maică tereza încerc să te alin. Și-am să te tot...

Azi vreau să nu te văd, dar o să te văd.