joi, 3 martie 2011

O curvă nefericită

Am închis telefonul, am tras yalele, am luat trei sticle de vin, mâncare reîncălzibilă și țigări, lungi, albe și fine. Stau trântită-n curul gol pe gresia din bucătăria mică. Chircită, beată, plânsă, răvășită, cu părul nespălat de două zile care pute a bodegă. E bine să ai propria bodegă. Am dinții vineți și buzele mov de la cât vin am turnat. Când o să ies din ghetoul ăsta de casă o să fie primăvară și-o să danseze oamenii fericiți pe străzi.

Iar eu o să fiu o drăgălașă și n-am să-i tai cu sabia. Nici n-o să le explodez casele. O să fiu cuminte. O să port palton roșu și o să mă dau cu creion negru pe la ochi. N-am să calc niciun pieton care traversează ca o curcă beată. Și nici n-am să înghesui bărbați pe la colțuri, intimidându-i, folosindu-mă de pulile lor, inutile almineri.

O curvă nefericită nu trezește interesul. Niciodată. Ea poate să plângă și să și moară cu venele explodate sau înghițind kile de mercur. Oamenii o sar din ecuații. Bărbații vor s-o fută chiar dacă e la podea într-o baltă de muci și sânge. Mamele de curve nefericite își repudiază procreațiile. Măcar de-ar fi fericite, dar ele se îndeamnă să nu fie. Proaste.

Fumez de parcă mestec țigările. Și sorb din ultima sticlă de vin. Ascult o muzică de căcat, clasică, de-ți face părul măciucă. Cică purifică. Mai bine-ar da cu aspiratorul să nu cad în propria-mi vomă. E mizerie. E jeg din ăla nenorocit. E lipsă acută de aer. E întuneric. S-au pleoștit florile primite de 1 martie, futută zi. S-au pleoștit și alea din ghiveci. N-au decât să moară toate.

Dacă apare vreun nefericit o să-i fac anal fisting. Am văzut pe redtube (eram atât de beată că a trebuit să mă uit de trei ori să înțeleg că e mâna lui) că așa fac astea nefericite, se uită pe net la filme cu gay porn.

Duminică o să ies din casă. Mă duc în parcul central și stau pe-o bancă. Beau o cană de cafea. Număr bărbații singuri și femeile singure.

Curva asta nefericită vrea să bată din palme și să vină luna mai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu