duminică, 19 februarie 2012

Dacă mă fut sunt curvă, dacă nu mă fut sunt frigidă

Oamenii care-și dau cu părerea despre orice sunt oamenii pe care-mi doresc să mă piș cu aceeași pasiune cu care mă piș dimineața, după o noapte în care mi-e lene să mă duc până la budă. La fel simt și pentru oamenii care au ceva de spus, indiferent de context. Ei știu tot. De la futut până la muls vaca, experții pulii. Pe ei îi urăsc mai mult decât pe ăia care simt nevoia să aibă o opinie.

Asistam la niște discuții, mai mulți bărbați și eu antisocială. Povesteau despre cum fuseseră în club și agățaseră și futuseră. Unul c-a futut-o pe una în cur de i-a dat sângele, altul că una la pus s-o bată cu pula peste cur, de s-a oripilat săracu. Curve, toate. Animale pe care le-au futut până le-a murit. Altul era dezamăgit că a agățat-o pe una și aia n-a vrut să se fută, doar l-a pupat de noapte bună. Auzi, frigida pizdii. I-am luat și o bere și ea nimic. Și cel mai duios dintre toți, un creț libidinos care ar fute o capră, era dezamăgit că umflata pe care o agățase nu a vrut să i-o sugă. El i-a dat limbi, dar aia neam să coboare la cocoșel, oricât i-a împins ăsta capul.

Am terminat pauza. Aș fi vrut să beau o vodcă seacă și să le spun acelor cretini cu picioare că orice ar face femeia în pat, oricum își primește eticheta și eu nu-s vreo feministă, ba bat spre misoginism.

Eu n-am înțeles asta și nici nu mi-a păsat în viață să aflu părerile ălora pe care i-am futut. Dacă n-o sug sunt proastă, dacă o sug sunt curvă. Dacă-i spun să-mi vorbească sunt curvă, dacă tac sunt retardată. Dacă sunt delicată, cică mă inhib, dacă-s dezinhibată sunt curvă. Wtf?

Bă, hotărâți-vă! N-o mai dați cotită. Ce vreți? Una să stea pe spate și să numere găurile de pe pereți sau una care să vă urce pe pereți?

Eu știu ce vreau! Unul pe care să-l dresez. Și care să mă fută cât vreau, cum vreau, când vreau. Care să fie inhibat de mine, dar nu stângaci. Timid. Pe care să-l leg la ochi și cu care să mă joc. Și care să mă lege de pat și să mă facă să-l vreau. Cu tupeu. Dacă e timid nu consider că e impotent, ci că se întâmplă. Dacă e porno, nu consider că e o curvă masculină, ci că știe ce vrea.

Așadar, voi ăștia, bărbații, sexul tare, make up your mind!

În noaptea asta n-am nimic de făcut, deci o să mă masturbez

5 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere