joi, 19 ianuarie 2012

Ultima ispravă: pornăială, spermă și gînduri sinucigașe

E clar ca ziua că n-aveam cum să renunț așa ușor la tine. C-o să mă agăț cu totul până mă decimezi, după care o să te las să mă calci în picioare. Mi se întâmplă destul de rar, dar de lungă durată să vreau să mor pentru un anume bărbat. Sunt tipologia femeii proaste de pute despre care se scriu cărți, aia de e în stare să bea otrava că poate o să fie bine pe lumea ailaltă. Dracu să vă ia! Că e întuneric pe lumea ailaltă. E doar smoală-n ochi, ah poate și puli mici. Nu știu. Și să mor dacă-mi pasă. Ce crudă-i ironia.

Deci cum veneam eu agale, șontâc-șontâc, că m-a mâncat în cur să port tocuri și să beau tequile am zis să îți mai dau un semn de viață, deși îți răsuflam în ceafă ca o stalkeriță care se respectă. Și pentru că eram beată, nu terci, dar suficient cât să curgă izvorul de angoase, te-am luat cu vorbă bună, că poate totuși o să mă iubești dobitocul pizdii, dar tu nimic... După care mi-ai trânti-o că prea bine tânără curvă, am ales-o pe alta. Mute. Șoc. Să mori tu?!?!? Uau. Super. Mă bucur. Jingle bells. Jingle Bells. Param pam pam. Woop woop!

N-a fost nevoie să articulezi pe alta care automat te bate la fundulețul gol, că am înțeles clar mesajul. Clar ca ziua. M-a pocnit fix în frunte și a înțepenit acolo.

Apoi am reacționat ca orice femeie beată în căutare de răzbunare. M-am futut rapid cu unul, unul de mă iubea rău de tot și cu care mai încercasem diverse. De data asta l-am supus și i-am dat ordine și totul a mers ca uns. Au, ironie, iar. Bine, aș fi vrut să-mi fac poze și să ți le trimit, dar am renunțaț am rămas fără baterie la ifone, futu-l în touch-ul mă-sii. Și m-am gândit că să-i cer ăluia să trimit niște mms-uri nu era de bună seamă, deci a rămas doar pentru mine.

L-am futut până dimineața. Până mi-a trecut și mahmureala. Până i s-au înmuiat picioarele. Până nu i s-a mai sculat. Până a rămas fără pic de spermă-n corp. A adormit. M-am trezit că mă ținea în brațe și am vrut să-l înjur de morții mă-sii, dar aveam o zi bună. Și i-am făcut o cafea. Și a mai venit de câteva ori. Și m-am tot trezit cu el în pat.

Din momentul ăla a devenit zero. Totul. Tot ce am avut pentru tine a murit. Și-am zis că s-au dus pe pulă toate și probabil că așa a fost. Tu o să rămâi cu egoul satisfăcut că o femeie te-a făcut idol și eu o să rămân cu învățăturile trase de pe urma ta - să nu mai iubesc în vecii vecilor. Aleluia!

În noaptea asta o să beau ceva tare! Și un cui ușor. Ca să plutesc

4 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere