miercuri, 4 ianuarie 2012

Despre futaiuri și despre nimic altceva

Stăm la masă și ne prefacem că discutăm despre altceva, dar de fapt discutăm despre noi. Care noi? Să-mi bag pula dacă știu, dar ce rost mai are? Eu tot o dădeam cu impresii de femeie puternică și tu, absent, sorbeai din paharul ăla nenorocit. Am fost geloasă pe paharul ăla. Că era mai important ca mine. Am fost geloasă până și pe aerul pe care îl inhalai. Așa-i că te pot iubi ca-n filme? Degeaba.

Aș fi vrut să sar pe tine. Acolo, în barul ăla. Să ne futem sub privirile îngrozite ale mesenilor. Să ne futem până uităm complet că existăm. Dar n-am sărit, am căutat ca dobitoaca să-mi explic de ce tu? Până mi-ai futut demnitatea cu fraza: ce voiai mai mult de la mine, nu ne-am futut? N-a fost suficient?

Am încremenit. Păi da bă muistule, ne-am futut. Și-am venit la tine cu gândul că poate ajungi să mă iubești, am venit așa, lăsând garda jos, că ce poate să se întâmple mai rău decât să ajung să te iubesc și să mă respingi?

După care îmi zici că nu-ți plac femeile bete. Nasol, mie-mi place să beau. Îmi reprim orice gând care are legătură cu tine. Am senzație de amar pe buze. Și dorm lung, mult ca să te uit. Și-o să te uit că, pula mea, n-oi fi tu chiar un zeu.

A apărut în prag un puști. Cu tatuaj pe gât. Zodia lui, ce clișeu. Cu ochi verzi. Brunet. Copil cu alură de bărbățel. Abia a început să se bărbierească. Și se irită, dar nu se rușinează. Îi tremură bărbia când vine să-mi spună ceva. Zâmbesc, aproape timid. A dracu ce sunt! Mă apropii de el și îl învălui cu sexualitate. Multă. Gârlă. L-am chemat la mine să-mi instaleze windows-ul. După care o să-i instalez și eu niște amintiri pe care n-o să le uite prea curând.

În noaptea asta o să dorm. Atât

3 comentarii: