luni, 12 august 2013

În fiecare femeie zace deopotrivă și mama și curva

Nu am eu foarte multe prietene, dar alea care sunt merită toată stima. Discutăm, bem, dansăm și futem tot felul de greșiți. De cele mai multe ori ne place s-o ardem hardcore și să umblăm cu tabelul de bifat, deși cred că fiecare dintre noi este în sinea ei o fricoasă. Că deh, fuga asta de relații spune ceva despre fiecare.

În fine.

De obicei când vorbim de părinții noștri cel puțin unul a fost stricat și ne-a stricat și nouă mecanismele. De aia ieșim curve, curve proaste și soții. Una nu exclude pe cealaltă. Am observat la femeile din jurul meu și la mine că indiferent de atitudinea adoptată zace-n noi și dorința de a fute tot ce mișcă, dar și dorința de a sta acasă cu plozii perfecți în familia perfectă. Dar această imagine restricționează aproape complet nevoia de libertatea, nevoia de a hălădui nopțile-n paturi străine.

Deși adoptăm atitudinea de femeie-tigru sau femeie-pisicuță, vrem siguranța ăluia care ne ia, ne iubește, ne răsfață și ne fute și-n culcare și-n sculare bine și porn. Care nu ne judecă atunci când călcăm în străchini, care are răbdare cu prostiile pe care le facem și care ne acceptă nevoia de a ieși în lume și a simți că suntem stăpâne.

Pare că s-a sucit rolul și că bărbatul care stă cu femeia puternică e un pișă-n pat. Ei bine, părerea mea e că e unul cu capul pe umeri, cu un caracter puternic și cu forță să supraviețuiască alături de un fenomen contemporan și defect, ce a ajuns să fie femeia de azi.

Nu e o odă. Am cunoscut femei extrem de proaste pe care le-aș fi pocnit peste bot. Am cunoscut femei cărora nu le place s-o sugă și cărora le e teamă să le spună bărbaților că le fut prost. De acolo adună frustrări și plâng prin baruri la cinci dimineața. Am cunoscut și femei deștepte, dar care au eșuat în viață din cauza iubirilor ratate. Și tot așa. Tot felul de ființe diferite care-și duc existența pe acest pământ al pierzaniei.

De aia aș vrea să vă aduc aminte că-n fiecare muiere există și mama care vrea liniște și calm, dar și curva care vrea dansuri pe baruri și palme peste cur.

Azi beau doar cafea cu lapte.


2 comentarii: